A3-d fotoblog


THROUGH MY EYES


Fotografie leert ons anders naar de wereld te kijken.
Door anders naar de dingen te kijken, zien we de dingen veelal ook anders...

Op mijn fotoblog laat ik foto's zien, die ik om wat voor reden dan ook de moeite waard vind, voorzien van enkele opmerkingen. Voel je vrij om commentaar te geven.

vrijdag 11 december 2009

Viva Las Vegas


Eind november / begin december was ik een week in Las Vegas als deelnemer aan Autodesk University. Dit is een enorm grote meeting, georganiseerd door Autodesk, met ruim 650 classes, expo, meetings, events voor de 5800 bezoekers on site en de 21000 virtuele bezoekers.

Het evenement was groot en groots. Veel goede en interessante sprekers, goede contacten gelegd met de "education-poot", veel gezien en vooral kennis en ervaring opgedaan. Het evenement was bijzonder goed georganiseerd in alle opzichten.Las Vegas voldeed volledig aan al mijn vooroordelen, sterker nog, het overtrof deze ruimschoots. Alles is groter, mooier, kitscheriger, commercieler, extremer, overweldigender, etc. dan je kunt bedenken. Van de extreem grote hotels, de attracties, de casino's en het eindeloze gokken, de glitter en glamour, de auto's, New York, de Eiffeltoren, Venetie, Bellagio.... t/m de hamburgers en de diet cokes! Of je een fan bent of niet: indrukwekkend is het zeker.

De foto's zijn gemaakt met de Casio Exilim pocket camera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten