A3-d fotoblog


THROUGH MY EYES


Fotografie leert ons anders naar de wereld te kijken.
Door anders naar de dingen te kijken, zien we de dingen veelal ook anders...

Op mijn fotoblog laat ik foto's zien, die ik om wat voor reden dan ook de moeite waard vind, voorzien van enkele opmerkingen. Voel je vrij om commentaar te geven.

zaterdag 10 april 2010

Musicalsterren...

Let op! Woensdag 12 mei wordt de voorstelling 2 maal opgevoerd in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen (Theater van Vlaardingen). De eerste voorstelling is van 19:15 tot 20:15 en de tweede van 20:30 tot 21:30. Kaarten à €5,- zijn nog verkrijgbaar via robbertvantilborg@hotmail.com Kom kijken naar de voorstelling van deze jonge enthousiaste groep en beleef een avond vol spanning, sensatie en vooral romantiek.

Tessa Friedrich, Yasmine Bouchrit, Bas Moerkerken en Robbert van Tilborg regisseren, samen met Roselinde, Kaylee, Christy, Mursal, Marloes, Femke, Eveline, Lucienne en Tim, een musical gebaseerd op het verhaal van Moulin Rouge. Ze hebben zelf het script geschreven en repeteren al wekenlang zeer intensief. Op 1e paasdag op hun verzoek een serie foto's gemaakt van de groep tijdens de repetitie.
Laag plafond, erg weinig licht, verticale strepen (panelen) op de achtergrond, geen rekwisieten.., maar met ISO 1600, sluitertijden tussen de 1/60 - 1/250, een diafragma tussen f/2.8 - 5.6 en een indirecte flits, kon ik met mijn 70-200mm zoomlens toch voldoende resultaat boeken volgens "de opdrachtgever". Overigens de complimenten voor de groep, die ook aan deze sessie zeer serieus, professioneel en gelukkig ook met veel plezier heeft meegewerkt. Knap hoor! Ben zeer benieuwd naar het eindresultaat in de Stadsgehoorzaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten