A3-d fotoblog


THROUGH MY EYES


Fotografie leert ons anders naar de wereld te kijken.
Door anders naar de dingen te kijken, zien we de dingen veelal ook anders...

Op mijn fotoblog laat ik foto's zien, die ik om wat voor reden dan ook de moeite waard vind, voorzien van enkele opmerkingen. Voel je vrij om commentaar te geven.

dinsdag 27 oktober 2009

Milestone !

Mandy was ruim voor de zomervakantie reeds afgestudeerd, maar kon niet eerder dan afgelopen maandag (26/10) haar bul in ontvangst nemen. Daar zit je dan als trotse ouders/broer in het auditorium van de VU in A'dam te luisteren naar een lofzang over je dochter/zus die zelfs Cum Laude afstudeerde. We hebben er een gezellige dag van gemaakt met z'n vieren.
Uiteraard is deze gebeurtenis ook op foto vastgelegd. Beroerde omstandigheden voor de fotograaf, (donker, maar lichte achtergrond én voorgrond, verschillende soorten licht, op een podium) maar uiteindelijk zijn er toch een paar toonbare foto's uit gekomen. Wederom dankzij de fantastische prestaties van de 5Dmk2 bij slechte lichtomstandigheden.

Mandy zet haar handtekening en is daarmee officieel Msc (Master of Science). De foto is gemaakt op 70mm, uit de hand, ISO 3200, f/4 en een sluitertijd van 1/125.Op de eerste rij... Foto genomen uit de hand met 105mm, 1/15, f/5.6 en ISO 3200.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten